Schuiframen

Klik op de knop met jouw gewenste kleur voor al onze afmetingen an prijzen


Kenmerken RHQ

De optimale oplossing voor de opening van uw terras, carport, tuinkamer, poolhouse, ... dewelke zorgt voor maximale lichtinval in uw constructie.
Voor woongedeeltes is een keuze uit ons Aluplast aanbod een aanrader. De binnenzijde van witte, kwartsgrijze en antracietgrijze schuiframen is altijd wit. De binnenzijde van zwarte schuiframen is steeds zwart.

Uw = 1,4 W/ m2K
Ug = 1,1 W/m2K
HR++ 24mm (= 4mm, 16mm argon, 4mm)


Beschikbaar in 2 types:

met 2 schuifvleugels (kader 78 mm). Enkel te verkrijgen in wit (=Afb.1).

of met 1 vaste vleugel en 1 schuivende vleugel (kader 97 mm). Enkel te verkrijgen in antracietgrijs en kwartsgrijs (=Afb.2).

Afb.1: enkel bij witte ramen

Afb.2: Enkel in zwart, antracietgrijs of kwartsgrijs


Kwaliteit RHQ

Dankzij efficiënte productieprocessen en goed opgeleide medewerkers bied Ramenhal producten aan van topkwaliteit met een hoge toegevoegde waarde. Onze ramen en deuren zijn technologisch verfijnd en voldoen aan alle moderne eisen voor ontwerp, geluidsbescherming, inbraakwerendheid en energie-efficiëntie. Milieuvriendelijke productieprocessen die zorgen voor een langere levensduur.

Extra informatie

Bij zwarte, kwarts- en antracietgrijze ramen heeft u de keuze uit een vast element links of rechts terwijl bij de witte schuiframen beide vleugels verschuiven. Volgende uitleg dient er dus voor om u een betere keuzen te helpen maken indien u kiest voor gekleurde ramen.

Wanneer we het raam vanuit de binnenzijde van het huis bekijken staat de deurkruk op de schuivende vleugel en bevind het vast element zich aan de andere kant.


- Vast element links, schuivend element rechts*
: de deurkruk bevind zich dus op de rechtervleugel vanuit de binnenzijde van het huis bekeken.
- Vast element rechts, schuivend element links*: de deurkruk bevind zich dus op de linkervleugel vanuit de binnenzijde van het huis bekeken.


CE-markering

Al onze ramen, deuren en schuiframen zijn ten allen tijden voorzien van een CE-markering. Onze producten voldoen dus aan alle Europese normen.