Foto's

Realisaties klanten

ZEDELGEM - Knappe hedendaagse renovatie van een bijgebouw in hoevestijl met behoud van authentiek karakter. Volledig gerealiseerd met zwarte pvc ramen, deuren en schuiframen uit stock - RAL 9005.


RETIE - Dit project werd door het avontuurlijke duo Bram & Karen gerealiseerd met enerzijds kennis van zaken maar bovenal door passie met pakken. Wil je zelf genieten van dit uniek verblijf? Neem dan zeker eens een kijkje op www.treelodge.be. Dit project werd grotendeels gerealiseerd met zwarte pvc ramen & deuren uit stock - RAL 9005


STEKENE - Nieuwbouw vakantiehuis in rustgevende en groene omgeving gerealiseerd met antracietgrijze pvc ramen en deuren uit stock - RAL 7016.


VLAANDEREN - In beide seizoenen van Extreme Makeover Vlaanderen kon Ramenhal zijn steentje bijdragen door tal van woningen te voorzien van nieuwe ramen & deuren. Op deze manier kon Ramenhal verschillende families, die het echt nodig hebben, én verdienen, een hart onder de riem te steken.


RIJMENAM - Voor het tv-programma 'Tiny House Battle' op VTM mochten we, na de Nederlandse versie, nu ook heel wat Belgische teams voorzien van ramen, deuren & schuiframen om hun projecten te realiseren. Dit is het eindresultaat van Team blauw uit de allereerste aflevering. Alle producten zijn voorzien in, het nu legendarische, kwartsgrijs. Wij zijn in ieder geval niet 'allergisch' voor het eindresultaat! ;-) - RAL 7039


Ramenhal


Ramenhal in de media

Reportage Kanaal Z - Alle zaken op een rijtje