Kwalitiet

Sinds meer dan 40 jaar staat Wilms op de kaart als dé specialist in rolluiken en zonwering in binnen én buitenland. Dankzij hun constante drang naar duurzame innovatie blijven ze een trendsetter in de markt. Wilms is op en top Belgisch en streeft producten van topkwaliteit na. Dit betekent dan ook dat wij met trots achter deze samenwerking staan om u de meest kwalitatieve producten aan te kunnen bieden die vandaag de dag op de markt zijn.

Screens

"Voor een aangenaam binnenklimaat."

Steeds een optimaal binnenklimaat
Zonwering dient in de eerste plaats om de zon buiten te houden.In de warme zomermaanden zal u kunnen genieten van een aangenaam binnenklimaat, want screens blokkeren zonnestralen nog voor ze uw woning betreden. Een logisch gevolg daarvan is dat u bespaart op technieken zoals een dure en energieverslindende airconditioning.


Uitzicht speelt ook een rol

Een screen geeft uitstraling aan uw woning. Het is niet alleen een mooi beeld voor voorbijgangers, ook uzelf kan van het uitzicht blijven genieten. Aangezien een screen lichtdoorlatend is, blijft het zicht naar buiten steeds behouden.

Meer voor minder ruimte

Met screens kan u tot wel 6 meter breed of hoog gaan, zolang de totale oppervlakte maar niet groter is dan 20 m2. Bovendien zijn er relatief kleine kasten nodig, omdat de oprolling van het doek eerder beperkt is. Hierdoor zijn de kasten onopvallend en ook gemakkelijk weg te werken. Wist u dat we de kleinste screenkasten van de markt aanbieden?

Weer insecten uit uw woning

Als de screen gesloten is, kan hij fungeren als vliegenraam. Zo bent u in staat om insecten buiten te houden, ook als uw raam open staat. Hebt u toch liever een apart vliegenraam? Dat blijft ook steeds mogelijk met speciaal daarvoor voorziene geleiders.


Bescherm uw interieur

Een voordeel waar meestal niet bij wordt stilgestaan, is dat uw interieur langer meegaat. Screens blokkeren de schadelijke UV-stralen die ervoor zorgen dat uw interieur na een tijdje verkleurt.


Aluminium en carbon assen

Dankzij een nieuwe innovatie kan er voor onze screens met een beperkte asdiameter worden gewerkt en dus ook met kleinere kasten. Voor deze assen is er ook een nieuw type doekaanhechting ontworpen, waardoor het doek strakker naar beneden hangt en horizontale oprollijnen worden vermeden. Met deze techniek is Wilms uniek in de markt.

Rolluiken

"Bescherm je familie en bespaar."

Bespaar energie, het hele jaar door

Met rolluiken kan u in eender welk seizoen energie besparen. In de koude wintermaanden wordt de warmte binnen gehouden, terwijl de koude lucht buiten blijft. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw verwarmingskosten. In de zomer daarentegen zorgen rolluiken voor een aangenaam binnenklimaat. Door de zonnestralen af te blokken nog voor ze uw woning betreden, zal uw ruimte niet opwarmen. Zo wordt een airconditioning, wat duur is in aankoop en gebruik, overbodig.

Begin uitgerust aan uw dag dankzij een goede nachtrust

Een goed verduisterde kamer verhoogt de kwaliteit van uw nachtrust. Uw kamer verduisteren op eender welk moment van de dag behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Een extra troef dus voor kinderkamers en voor zij die nachtwerk doen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een verhoogde geluidsreductie, tot zelfs 8 dB. Concreet betekent dit dat u tot 8 keer minder lawaai van buiten hoort, op voorwaarde dat het rolluik gesloten is.

Bescherm uzelf tegen ongewenste bezoekers

Rolluiken werken inbraakvertragend. Enerzijds hebben ze een afschrikkend effect, anderzijds zal het ook effectief langer duren om in te breken. Als een inbreker kan kiezen tussen een huis met rolluiken of één zonder, dan is zijn keuze snel gemaakt.

Houd de gezelligheid binnenskamers

Een rolluik is nog steeds de beste optie om voor privacy te zorgen. Is het rolluikblad volledig naar beneden, dan is er geen enkele mogelijkheid meer om naar binnen te kijken. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een warme, gezellige sfeer. Kortom, rolluiken zijn een onmisbaar deel van uw interieur.