Kwaliteit.

Sinds meer dan 40 jaar staat Wilms op de kaart als dé specialist in rolluiken en zonwering in binnen én buitenland. Dankzij hun constante drang naar duurzame innovatie blijven ze een trendsetter in de markt. Wilms is op en top Belgisch en streeft producten van topkwaliteit na. Dit betekent dan ook dat wij met trots achter deze samenwerking staan om u de meest kwalitatieve producten aan te kunnen bieden die vandaag de dag op de markt zijn.

Waarom rolluiken?

Bespaar energie, het hele jaar door

Met rolluiken kan u in eender welk seizoen energie besparen. In de koude wintermaanden wordt de warmte binnen gehouden, terwijl de koude lucht buiten blijft. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw verwarmingskosten. In de zomer daarentegen zorgen rolluiken voor een aangenaam binnenklimaat. Door de zonnestralen af te blokken nog voor ze uw woning betreden, zal uw ruimte niet opwarmen. Zo wordt een airconditioning, wat duur is in aankoop en gebruik, overbodig.

Begin uitgerust aan uw dag dankzij een goede nachtrust

Een goed verduisterde kamer verhoogt de kwaliteit van uw nachtrust. Uw kamer verduisteren op eender welk moment van de dag behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Een extra troef dus voor kinderkamers en voor zij die nachtwerk doen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een verhoogde geluidsreductie, tot zelfs 8 dB. Concreet betekent dit dat u tot 8 keer minder lawaai van buiten hoort, op voorwaarde dat het rolluik gesloten is.

Bescherm uzelf tegen ongewenste bezoekers

Rolluiken werken inbraakvertragend. Enerzijds hebben ze een afschrikkend effect, anderzijds zal het ook effectief langer duren om in te breken. Als een inbreker kan kiezen tussen een huis met rolluiken of één zonder, dan is zijn keuze snel gemaakt.

Houd de gezelligheid binnenskamers

Een rolluik is nog steeds de beste optie om voor privacy te zorgen. Is het rolluikblad volledig naar beneden, dan is er geen enkele mogelijkheid meer om naar binnen te kijken. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een warme, gezellige sfeer. Kortom, rolluiken zijn een onmisbaar deel van uw interieur.